Cunoaste-ne mai bine


 

 

Ce oferim?

Cursuri


Copii

Dansul este ce-a mai buna si placuta metoda prin care ii putem ajuta pe copii sa-si dezvolte caracterul, aptitudinile, eleganta, comportamentului in societate si isi pot face prieteni noi. Echipa “Pas in Doi” isi dedica o mare parte din timp copiilor pasionati de dans, pe care ii sfatuim, dar si le aratm pasi de dans, repetam si nu in ultimul rand ne distram. Cursurile noastre ii vor ajuta pe copii sa isi contureze personalitatea si sa isi petreaca timpul liber in cel mai frumos mod posibil.

Adulti

Niciodata nu este prea tarziu sa inveti ceva nou, asa ca traieste clipa si inscrie-te la cursurile de dans pentru adulti organizate de clubul nostru. Dansul este un excelent mod de a te relaxa, de a scapa de stresul zilnic si de statul pe scaun la birou. Prin dans te ajutam sa te redescoperi, trebuie sa indraznesti acolo unde crezi ca nu e posibil… Instructorii nostri bine pregatiti iti sunt alaturi si te vor indruma spre o noua calatorie in viata ta: cea spre lumea dansului! Asa ca … ce mai astepti?

Firme

Munca ne cotropeste gandurile si sufletul. Orice angajator si-ar dori eficienta si entuziasm din partea echipei sale. Dansul reprezinta unul dintre modurile simple prin care individul reuseste sa reintre in armonie cu sine si sa isi recapete increderea in capacitatile sale intelectuale si motrice. Asadar, sa alegem dansul! Cursurile noastre de dans pot fi oferite ca beneficiu de catre companii, fie la sediul firmei sau team building-uri, angajatilor care isi aleg dansul ca forma de comunicare, socializare, relaxare si distractie.

Nunti

Iti doresti ca seara nuntii sa fie una memorabila, de poveste? Atunci vino impreuna cu partenerul tau la cursuri speciale organizate de clubul “Pas in Doi”. Cu siguranta unul dintre cele mai asteptate momente din timpul vietii este dansul mirilor, iar noi va vom ajuta sa devina unul de neuitat. Povestea voastra de iubire va fi exprimata printr-o melodie si o coregrafie bine aleasa, prin care veti uimi, fara indoiala, toti musafirii, in timp ce voi veti fi fascinati de atmosfera serii.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!