Cunoaste-ne mai bine


 

 

Ei ne recomanda!


„Nu stiu ce legatura exista intre canotaj si dans? Cert este ca de vreo 10 ani sunt alaturi de Pas in Doi. Am fost alaturi de ei la toate marile evenimente si le admir dorinta de a se deschide spre competitiile internationale. De asemenea, faptul ca e un sport in care vin copii sa faca miscare sis a isi dezvolte personalitatea mi se pare un mare castig. Marturisesc insa ca nu am dansat niciodata cu ei, Asadar mai am timp de noi experiente.”

Elisabeta Lipa

multipla campioana la canotaj

„Am descoperit PAS IN DOI intamplator. Apoi m-am imprietenit cu dansul si, mai ales, cu oamenii din aceasta echipa care mi-au aratat ca nimic nu este imposibil. Dansul poate fi invatat la orice varsta, dansul te face sa treci peste complexe. Am vazut spectacole PAS IN DOI si cel mai impresionant a fost acela in care dansau persoane cu deficiente de vedere si cu sindrom Dawn. Mai mult, fiindca in ziua spectacoluui era ziua mea, am impartit aceasta zi cu acesti oameni de exceptie, elevi si profesori de la PAS IN DOI.”

Ivana Iancu

PR Specialist

„Cred ca fiecare lucru isi are timpul sau. Dupa Jocurile Olimpice de la Atena am luat o pauza ca orice performer in sport. Am venit la Clubul PAS IN DOI si am fost uluita constatatnd ca echipa functiona exact ca echipajul nostru din barca de 8+1. Incet , incet am facut pasi de dans si mi-am descoperit o reala pasiune pentru ritm si armonie. De atunci, sunt prietena dansului si a echipei de la PAS IN DOI. Fara indoiala , merita sa incerci o experienta ca asta.”

Viorica Susanu

multipla campioana la canotaj

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!